Menu:

 
 

Pentuja

Pentuja kesällä 2019

Fanny aloitti vihdoin ja viimein juoksunsa! Jos kaikki menee hyvin, saamme pentuja heinäkuun alussa <3

C.I.B C.I.E FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA EE JMVA TLNJW-17 EEJV-17 LVV-18 BALTV-18 LLEWPART'S FAIRY-TALE GIRL

 

FI MVA *SE MVA NO MVA *POHJ. MVA LT MVA LUNDTORPS THEO

 

Lisätietoja tulevasta pentueesta

Seuraavat suunnitteilla olevat Llewpart's pentueet

SYKSY 2019

FI MVA EE MVA LLEWPART'S FABULOUS GIRL

 

KEVÄT 2020

LT JMVA EE JMVA EEV-18 LLEWPART'S GLAMOROUS GIRL

 

 

 

Oletko sinä oikea ihminen omistamaan walesinspringerin? Paras omistaja on ihminen, joka haluaa koiran kaverikseen, joka on riittävän huumorintajuinen ja luonnossa viihtyvä. Welshi tarvitsee runsaasti liikuntaa, se on älykäs ja nopeasti oppiva, mutta vilkkaana koirana sen keskittymiskyky ei ole aina parhain.

Luonteeltaan se on energinen ja väsymätön, josta johtuen harrastusmahdollisuudet welshin kanssa ovat rajattomat. Se sopii niin mukavaksi kotikoiraksi, kuin kaveriksi metsälle tai kilpakumppaniksi agilitykehään. Sen kanssa voit myös osallistua tottelevaisuuskokeisiin ja metsästyskoirien jäljestämiskokeisiin.

Welshin rakastettava persoonallisuus johtaa usein siihen, että se jumaloi perhettään ja haluaa olla aina kaikessa mukana, mitä perheessä tapahtuu.

Llewpart's pennut myydään lemmikeiksi rakastaviin koteihin. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina.
Mukaasi saat kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet, sekä "pentupakkauksen". Lisäksi saat kirjallisena rotutietoutta sekä koulutusvinkkejä. 
Haluan olla apuna ja tukena pennun kasvatuksessa ja koulutuksessa kykyjeni mukaan läpi koiran elämän. Minulle voit aina soittaa.
Etsin aktiivisia koteja joilla on oikeasti aikaa koiralle. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
p. 050-5443080 / Heidi

Copyright © 2011-2019 (Heidi Toivanen)