Menu:

 

 

 

Kuulumisia 2015

Kuulumisia 2011    Kuulumisia 2012    Kuulumisia 2013    Kuulumisia 2014

11.2.2015

Uusimmat kuulumiset läydätte tästä eteenpäin
BLOGISTAMME


Tammi-helmikuu

Alma ja Wilda käyvät tottelevaisuuskoulutuksissa. Molemmat ovat suoriutuneet hienosti, varsinkin Wilda joka on päässyt mallioppilaaksikin.

Eldis aloitti agilityn alkeet ja hienosti sujuu, hienoa Heidi ja Eldis!

Hulda ja Vilma käyvät Jasminin kanssa agilityssä ja hyvinhän heilläkin sujuu, aika usein ainakin. Yksi kouluttajista sanoi, että Vilma on kuin ihmisen mieli. Täytyi oikein hieraista silmiä ja katsoa oliko siellä oikeasti meidän punavalkoinen radalla :) Huldalle paras palkka on pallo, sillä tuli vauhtia lisää reilusti. Kunhan vain malttaisi tehdä radan eikä haihattelisi kouluttajan luona vaaatimassa, "et hei sul on mun pallo, heitä, heitä"

25.1

Turun KV-näyttelyssä mukana olivat Llewpart's Bewitching Girl "Vilma", VAL ERI2 SA. L. Enigmatic Boy "Ressu", JUN ERI1 SA. L. Enchanting Girl "Alma" JUN ERI1. Turussa näimme vielä E-pentujen Nikke isän ennekuin veijari muuttaa ulkomaille.

                   Ressu, Nikke-iskä (Benton Dot Dot Dash) ja Alma Turussa 25.1.2015


10.1

Aloitimme vuoden tohinat Hilman ja Niken pentujen kanssa Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä. Mukana olivat Llewpart's Enchanting Girl "Alma", L. Endearing Girl "Molla", L. Emotional Girl "Wilda" ja L. Enigmatic Boy "Ressu". Siitä tulikin sellainen päivä jota ei ihan heti unohda. Ressu oli rotunsa kaunein pentu ja loppukehässä oli vielä viiden joukossa muttei enää sijoittunut neljän parhaan joukkoon. Esitimme kasvattajaluokan ja tuomari Vesa Lehtonen piti näkemästään :) Arvostelu:" Ryhmä kaunislinjaisia rodulle tyypikkäitä yksilöitä. Hyvät vapaat pitkät liikkeet. Raajakorkeuksiin tulee kiinnittää huomiota. Onneksi olkoon kasvattajalle! ROP-kasvattaja. Jäimme sitten odottelemaan loppukehää jossa tuomarina oli Irina Poletaeva. 16 kasvattajaryhmä esitettiin loppukehässä ja ihan mieletöntä, meidän ryhmä valittiin BEST IN SHOW ryhmäksi!! Kiitos kaikille vielä kerran!

 

Copyright © 2011-2015 (Heidi Toivanen)